Χριστιανός ιεροκήρυκας πήγε να κηρύξει το λόγο του Θεού στα Άθεα λιοντάρια και τον δάγκωσαν στον κώλο

Ακόμη άγνωσται παραμένουν αι βουλαί του Κυρίου, αγαπητοί φίλοι, μιας και φαίνεται ότι o Κύριος δεν υποστηρίζει ούτε το δικό του πλήρωμα σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. Ένας ιεροκήρυκας κι επίδοξος μιμητής του προφήτη Δανιήλ στη Νότιο Αφρική έμπλεξε με τα λιοντάρια και δεν κατάφερε να τα εξημερώσει όπως το είχε καταφέρει ο Δανιήλ, όταν εξημέρωσε μέσα σε ένα λάκκο τα άγρια και πεινασμένα λιοντάρια με τις δυνατές ικεσίες του.



Ο Δανιήλ υποτίθεται τα είχε καταφέρει καλύτερα με τα λιοντάρια απ' ότι ο Ndiwane

Ο Alec Ndiwane είχε επισκεφθεί το Εθνικό Πάρκο Kruger μαζί με άλλα μέλη της εκκλησίας του. Το χριστιανικό παρεάκι βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο χώρο του πάρκου όταν πέρασαν δίπλα από μια αγέλη λιονταριών που γευμάτιζαν μια αντιλόπη. Τότε ο Ndiwane είχε μια τρομερή ιδέα να βγει από το αμάξι να τρέξει κατά πάνω τους και να το παίξει Δανιήλ προσπαθώντας να τα εξημερώσει, μιλώντας τους σε μια ακατάληπτη γλώσσα.

Τα λιοντάρια φρίκαραν (μπορεί να τα έβρισε χωρίς να το κατάλαβε) και πήραν στάση επίθεσης. Ο Ndiwane άρχισε να τρέχει πάλι πίσω προς το αυτοκίνητο, πιθανώς προσευχόμενος παράλληλα στον Βούδα και στον Αλλάχ, αλλά ένα λιοντάρι τον πρόλαβε και του μακέλεψε τον κώλο με τα νύχια του.

Ο Ndiwane δήλωσε στο dailypost.co.za [1]:

«Δεν ξέρω τι με έπιασε. Νόμισα ότι ο Κύριος ήθελε να με χρησιμοποιήσει για να δείξω την ισχύ του επί των ζώων. Άλλωστε μας έχει δοθεί κυριαρχία πάνω σε όλα τα πλάσματα της Γης»

Δεν είναι πρώτη φορά που επίδοξος προφήτης την παθαίνει από ζώα σε προσπάθεια επίδειξης ταχυδακτυλουργικών εις βάρος ζώων. Το 1991 ένας άλλος παρόμοιος προφήτης σε έναν ζωολογικό κήπο στη Νιγηρία είχε πάει και αυτός στα λιοντάρια, τους έψελνε και τους έλεγε πράγματα ακατάληπτα και στο τέλος τα ζωάκια τον έφαγαν ζωντανό [2].

Ευτυχώς οι χριστιανοί Ορθόδοξοι ιεροκήρυκες είναι πιο έξυπνοι και θυμούνται ότι τα λιοντάρια πάντα νικούσαν από το καιρό της αρένας. Κατά συνέπεια δεν πάνε να κάνουν κήρυγμα στα λιοντάρια αλλά σε ανθρώπους. Θυμούνται ότι τα άθεα λιοντάρια παραμένουν μια μάστιγα για τους χριστιανούς.

Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:

  1. http://dailypost.co.za/2016/03/06/zcc-prophet-fights-lion-at-kruger-national-park/
  2. http://abiyamo.com/exclusive-how-prophet-daniel-abodunrin-was-killed-eaten-by-lions-at-ibadan-zoo-in-1991/


Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'