Αυτή η Φάλαινα Δείχνει την Ευγνωμοσύνη της στους Διασώστες της (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή η Φάλαινα Δείχνει την Ευγνωμοσύνη της στους Διασώστες της (ΒΙΝΤΕΟ) Αόρατα Γεγονότα
Όλα τα ζώα είναι αλτρουιστικά, συμπονετικά, παρέχουν φροντίδα, είναι συναισθηματικά και ιδιαίτερα ευφυή. Σήμερα, ο τρόπος που ορίζουμε την νοημοσύνη είναι εντελώς λάθος και πιστεύω ότι πολλοί από τους θαλάσσιους αδελφούς και αδελφές μας είναι πολύ πιο έξυπνοι από τον άνθρωπο, μάλιστα σε εκθετικό επίπεδο. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να μάθουμε γι 'αυτά και από αυτά.


"Αν τα ζώα μπορούσαν να μιλήσουν, η ανθρωπότητα θα έκλαιγε" - Anthony Douglas

Το τι κάνουμε στους ωκεανούς της Γης είναι φρικτό. Νεκρές φάλαινες συνεχώς εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της ρύπανσης μας. Εμφανίζονται στις παραλίες σε όλο τον κόσμο με τα στομάχια τους γεμάτα από πλαστικές ύλες.

Αν δεν έχετε ακούσει για το Gyre στο Βόρειο Ειρηνικό, ένα μέρος Βορειοανατολικά της Χαβάης είναι γνωστό ως "The Great Garbage Patch". Είναι μια περιοχή στο μέγεθος του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όπου υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο τόνοι πλαστικού εξαπλωμένοι σε όλο τον ωκεανό, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ κι εδώ

Ενώ μιλάμε σχετικά με το θέμα των φαλαινών, αν δεν έχετε υπογράψει την αίτηση για να σταματήσει η μαζική φαλαινών και δελφινιών σφαγή στις Νήσους Φερόε, μπορείτε να το κάνετε εδώ. Νομίζω ότι είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το Ναυτικό των ΗΠΑ σκοτώνει χιλιάδες φάλαινες και δελφίνια με σόναρ και δοκιμές οπλικών συστημάτων, επίσης το Ναυτικό της Ρωσίας χρησιμοποιεί τα δελφίνια ως κατασκόπους ή ζωντανές βόμβες, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Δείτε επίσης:
Το παρακάτω βίντεο διέθεσε ο Michael Fishbach, ο οποίος είναι ο συνιδρυτής του The Great Whale Conservancy (GWC). Αφηγείται τη συνάντησή του με μια νεαρή φάλαινα που είναι μπλεγμένη σε τοπικά δίχτυα. Χωρίς τον Michel, αυτή η φάλαινα πλησίαζε κοντά στο θάνατο. Μετά τη διάσωση της η φάλαινα δείχνει μια καταπληκτική εκτίμηση, όπως αυτή ακολουθεί τους σωτήρες της και τους κάνει μια επίδειξη.

Όταν βλέπουμε ένα άλλο ζωντανό πλάσμα σε μπελάδες, όλοι μας έχουμε ότι τη σπίθα μέσα μας για να το βοηθήσουμε. Βλέποντας κάποιον άλλο να υποφέρει, ειδικά ένα αθώο ζώο μπορεί να είναι εξαιρετικά σπαρακτικό και να σπάει τη καρδιά μας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον που μπορείτε να βοηθήσετε, μην φοβηθείτε να το κάνετε. Μπορεί να μην νιώθετε σαν να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή, αλλά οι μικρές δράσεις καλοσύνης και αγάπης βοηθούν σε μεγάλο βαθμό στην επούλωση των πληγών του κόσμου μας. Η υπηρεσία προς τους άλλους μας δίνει ικανοποίηση, όπως τίποτα άλλο, αυτό είναι αυτό που οι ψυχές μας θέλουν πραγματικά, η φυσική κλίση των ψυχών μας.

Μην αγνοείτε τους ωκεανούς μας, ξανασκεφτείτε το κατά τη διάρκεια της ημέρας και η επιθυμία σας θα γίνει μια δέσμη αλλαγής έξω στο σύμπαν. Ακόμη και η σκέψη σας μπορεί να βοηθήσει.



Συγγραφή-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Αυτή η Φάλαινα Δείχνει την Ευγνωμοσύνη της στους Διασώστες της (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'