Βρέθηκαν Εγκαταστάσεις Εξωγήινων στον Καύκασο -Αφιέρωμα οι 5 Κορυφαίες Τοποθεσίες θεάσεων UFO στην ΕΣΣΔ (BINTEO)

Παγκοσμίως η 2 Ιουλίου γιορτάζεται από τους ουφολόγους. Είναι αφιερωμένη σε εκείνους που μελετούν τα μυστηριώδη φαινόμενα και αντικείμενα, τα οποία αποδίδονται σε εξωγήινη προέλευση. Αλλά αν υπάρχουν τα UFO, που μπορεί να δει τα δει κανείς;

Το να απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, είναι πολύ μακροσκελές, ωστόσο, έχουμε ετοιμάσει και συντάξει έναν κατάλογο από τα πιο αγαπημένα μέρη των εξωγήινων συγκεκριμένα στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

1. Το Μυστικό Αεροδρόμιο Εξωγήινων στην Κριμαία

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι επισκέψεις εξωγήινων στη Γη παραμένουν ένα μυστήριο. Οι άνθρωποι προφορικά διέδωσαν ιστορίες εμφάνισης λαμπερών ιπτάμενων δίσκων, οι οποίοι εμφανίστηκαν ξαφνικά και εξαφανίστηκαν ασυνήθιστα γρήγορα. Στη σοβιετική εποχή, αυτό το ζήτημα ενδιέφερε σοβαρά την εξουσία. Στην Κριμαία χτίστηκε μυστικό πλεονεκτικό παρατηρητήριο για να μελετηθεί η συμπεριφορά των UFO, το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα. Οι ντόπιοι λένε ότι υπάρχει πραγματικά ένα παραφυσικό μέρος. Παρατηρούν τακτικά στον ουρανό τις αντανακλάσεις αγνώστων σκαφών και στο δάσος, μπορείτε να βρείτε πραγματικά οστών εξωγήινων.


2. Οι Εξωγήινοι Νάνοι και τα Ντόλμεν του Καυκάσου

Στην περιοχή του Καυκάσου, υπάρχει ένα άλλο μυστηριώδες μέρος, το οποίο εξακολουθεί να είναι ελάχιστα γνωστό. Οι διάσημες πέτρα, τα ντόλμεν, εδώ και πέντε χιλιάδες χρόνια πριν, σώζονται περίπου τρεις χιλιάδες ντόλμεν. Τα παλιά τα χρόνια οι ντόπιοι τις αντιμετώπιζαν με δέος και αποτέλεσαν θρύλους. Πίστευαν ότι τα Ντόλμεν σπίτια νάνων, που ήρθαν πετώντας από άλλο πλανήτη. Αυτοί οι νάνοι ύπνωσαν και υποδούλωσαν το λαό και τον ανάγκασαν να χτίσει το νέο σπίτι τους. Σήμερα, αυτά τα πέτρινα κτίρια αποτελούν το κύριο αξιοθέατο του Καυκάσου, προσελκύοντας ένα τεράστιο αριθμό ανθρώπων.


Διαβάστε επίσης:
Επί ΕΣΣΔ προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με UFO

3. Η Ανώμαλη Ζώνη Молебская (Μολέμπσκαγια)

Η περιοχή Περμ είναι επίσης γνωστή για την παρουσία ανωμαλιών στη περιοχή. Το χωριό Молебка (Μολέμπσκα) βρίσκεται σε ένα σκοτεινό τρίγωνο. Λένε ότι εκεί μπορείτε να έρθετε σε επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, εκτός από τους μυστηριώδεις πέτρινους λαβύρινθους οι ουφολόγοι δεν έχουν βρει τίποτα. Ο καθένας μπορεί να μεταβεί στη περιοχή, αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Ισχυρό ενεργειακό πεδίο μέσα στο τρίγωνο που πλήττει σοβαρά τους γήινους.



Διαβάστε επίσης:
4. Το Μυστήριο της Βαλτικής Θάλασσας

Στο βυθό της Βαλτικής Θάλασσας βρίσκεται ένα μυστηριώδες αντικείμενο που μοιάζει με το θρυλικό διαστημόπλοιο του Han Solo από το "Star Wars". Στην κορυφή έχει μια τρύπα σε σχήμα αυγού και περίεργους σχηματισμούς όπως εστίες πυρός. Μπορείτε να δείτε μόνο το αντικείμενο από κοντά- όταν πλησιάζετε ένα UFO η φωτογραφική μηχανή, ο φωτισμός και οι άλλες ηλεκτρονικές συσκευές σταματούν να λειτουργούν.



Διαβάστε επίσης:

5. Οι Εξωγήινοι στη Γειτονιά

Δεν είναι απαραίτητο να ταξιδέψετε μακριά για να δείτε ανεξήγητα φαινόμενα. Οι ουφολόγοι λαμβάνουν συνεχώς νέα βίντεο, φωτογραφίες και αναφορές θεάσεων UFO κοντά σε μεγάλες πόλεις. Για παράδειγμα, οι κάτοικοι των προαστίων συχνά αναφέρουν ότι έχουν δει αντικείμενα με παράξενο σχήμα δίσκου πάνω από τα σπίτια και λαμπερές ακτίνες στο δάσος. Οι πιο επιτυχημένες θέσεις για μια φωτογράφηση εξωγήινων μπορούν να θεωρηθούν ότι είναι κοντά στη Μόσχα στη Kuzyaeva, στο χωριό Sukharevo και το 47ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού του Yaroslavl.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
Κρατικό Κανάλι 2 της Ρωσίας

Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Βρέθηκαν Εγκαταστάσεις Εξωγήινων στον Καύκασο -Αφιέρωμα οι 5 Κορυφαίες Τοποθεσίες θεάσεων UFO στην ΕΣΣΔ (BINTEO) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σήμερα σύμφωνα με τα δεδομένα της επιστήμης, όσον αφορά το διάστημα εξωγήινοι πολιτισμοί ίσως να υπάρχουν αλλά δεν μας επισκέπτονται, και ας ισχυρίζονται πολλοί ότι είδαν διαστημόπλοια η είδαν εξωγήινους. Όλα αυτά τα περιβόητα UFO η αλλιώς ΑΤΙΑ, όλα είναι αποκυήματα φαντασίας, η διάφορα φυσικά η τεχνητά φαινόμενα που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν.
    Δεν υπάρχουν εξωγήινοι επισκέπτες για τους εξής λόγους.
    α) Αν υπήρχαν με την τόσο προηγμένη τεχνολογία τους το πρώτο που θα έκαναν θα ήταν να έλθουν σε επαφή με τον γήινο πολιτισμό, και δεν θα έρχονταν και θα έφευγαν σαν κλέφτες.
    β) Το κοντινότερο Ηλιακό σύστημα προς το δικό μας είναι ο Α΄ του Κενταύρου, το οποίο απέχει 4 έτη φωτός περίπου, μια απόσταση τρομερά απαγορευτική για διαστημικά ταξίδια, αν υποθέσουμε ότι εκεί υπάρχει κάποιος πλανήτης που κατοικείται από νοήμονα όντα με προηγμένη τεχνολογία.
    γ) Αν υπήρχαν νοήμονα όντα με προηγμένη τεχνολογία στον Α΄ του Κενταύρου η στα αμέσως επόμενα ηλιακά συστήματα, τότε τα ραδιοτηλεσκόπια που σαρώνουν και ακροάζονται κυριολεκτικά το διάστημα, εδώ και πολλά χρόνια, θα είχαν λάβει κάποια σήματα, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'